SPECIAL DEAL! ALL-IN VOOR EEN SUPERPRIJS! 

Best Deal! 

Wil jij meer uit jouw zakelijke Social Media halen? Blijven connecten met klanten, inwoners, werknemers en-/of fans?
Wil jij toegang hebben tot alle cursussen en content van So-MC? En sta je open om te leren? Dan is deze Special Deal voor jou!

 

 

Wat zit er in de Social Media Manager Special Deal?

Toegang tot ALLE cursussen en content van de Social Media Manager Cursus! Inclusief de gehele cursus Social Media Manager, Instagram Cursus, Live sessies en handige tools! 

 

Lees hier meer over de onderdelen en modules die je kunt verwachten:

 

Social Media Trends

Module over de nieuwste, digitale ‘must know’ trends en hoe jij hier op kunt inhaken.

Social Media Strategie

Waar wil je staan over drie jaar? Over een jaar? Strategie vormt het fundament voor jouw lange termijn.

Content Marketing

Het inzetten van de juiste type content en content thema’s, waar ga jij voor?

Online Communicatie

Bouw je merk online door consistent online te communiceren.

Channel Marketing

Maak jouw channels strategie en kies bewust welk channel bij welk doel past. (Werk slimmer)

Analytics & Dashboards

Je voortgang meten door het slim omgaan met statistieken, data en dashboards.

Advertising

‘Paid media’ gericht inzetten. Leer hands-on de beste campagnes op te zetten.

Organisatie

Hoe organiseer je Social Media? Lees en leer meer over de mogelijkheden omtrent organisatie. 

Instagram Cursus!

Toegang tot de volledig, nieuwe Instagram cursus! Bestaande uit tien modules om jouw Instagram Marketing op te zetten, te beheren of te laten groeien op een manier die bij jou past. 

Leren uit de praktijk; hands on

Social Media en Digitale marketing gaat razendsnel. Juist daarom is het belangrijk om in en van de praktijk te leren. Er wordt in de modules dan ook aandacht besteedt aan het praktijkgedeelte en je wordt gestimuleerd om zelf aan de slag te gaan, op basis van jouw eigen ‘social blauwdruk’. Je leert zaken toe passen en krijgt direct feedback uit de markt. Précies hoe de praktijk is. 

 

Social Media Marketing

SLIMMER WERKEN?

Het aanbod content is gigantisch. De vraag ‘hoe ga jij je onderscheiden’ wordt daarom nog belangrijker. In de cursus zoomen we in op dit gedeelte en gaan we slimmer en gerichter werken.

Wil jij ook sneller en slimmer werken? Neem dan contact op!  

Special Deal!

ALL-IN DEAL! ALLE CURSUSSEN EN CONTENT DIRECT TE VOLGEN!

Gericht jouw Social Media beheren;
✅ Cursus Social Media Manager t.w.v. €995,- 
✅ Cursus Instagram Marketing t.w.v. €295,- 
✅ Toegang tot tools & templates
✅ Bevalt het toch niet? Binnen 14 dagen = geld terug

Van €1.595 nu voor slechts €695,-

Prijzen exclusief btw. Alle cursussen zijn direct te volgen. Meld je nu aan en start meteen!

Social Media Manager

Wie gingen je voor?

So! Deze aanhef past bij mijn ervaringen het afgelopen half jaar met het coachingstraject bij Maria. De insteek was om ons bedrijf meer in de schijnwerpers te zetten door het gebruik van social media. Maar achteraf was het zoveel meer dan dat! Door te focussen op het onderdeel ‘self’ wordt eerst ruimte gecreëerd om überhaupt iets te kunnen doen met social media. Is er ruimte in de agenda, wat past bij mijn persoonlijkheid, waar liggen mijn talenten, interesses en kwaliteiten, hoe organiseer ik mijn planning? Allemaal vragen die aan de orde zijn gekomen. 

Met een grote dosis ervaring en inlevingsvermogen weet Maria ervoor te zorgen dat je uiteindelijk zelf de juiste koers vindt. Het doel? Jezelf aansturen (‘managen’), het gevoel hebben dat je weet waar je voor gaat en dat ook uitstralen. En vooral ook leren dat het ook prima is, als dit op sommige momenten even niet helder voor je is of als je soms (achteraf) verkeerde keuzes maakt. Dat is ondernemen! 

De maandelijkse gesprekken hebben mij geïnspireerd, zowel bedrijfsmatig als persoonlijk. Door analytisch te denken, overzicht te creëren, probleemoplossend te werken en prioriteiten te stellen werd het ‘beeld’ steeds duidelijker. Maria stemt daarbij af op je eigen wensen, steeds doorvragend, waardoor de juiste onderwerpen besproken en aangepakt worden. En niet onbelangrijk: de vraag stellen wat de financiële opbrengst is van je eigen plan.

Bedankt voor de fijne samenwerking!

Dianne van Hoeve

Eigenaar, van Hoeve Civiel

Ik wilde heel graag zelfstandig gaan worden op het gebied van Social Media; ik deed al een tijd de social voor O’Maggio, ons eigen bedrijf en kreeg vraag van andere bedrijven. Toen ben ik de cursus Social Media manager gaan volgen inclusief begeleiding voor het opstarten van mijn eigen Social Media bureau; Sociaal Bekeken. 

Ik doe nu precies wat ik leuk vindt, waar ik energie van krijg en ik haal er een inkomen uit, ontzettend blij ben ik met deze keuze

Mirjam den Bleeker

Eigenaar , Sociaal Bekeken

Wat So-Mc zo uniek maakt is de combinatie van de coaching op zakelijk en persoonlijk vlak tegelijk. Je kunt het immers niet los van elkaar zien. We begonnen met de marketing en het social gebeuren van Verhelst Transport een boost te geven. Nu volg ik de cursus met de persoonlijke coaching en als ik dan kijk waar we nu staan hebben we zakelijk al veel vooruitgang geboekt. Maar ook op persoonlijk vlak doe ik nu dingen waarvan ik achteraf soms denk, ben ik dat echt? En dat is groeien!

Ben erg blij met Maria als coach!

Lydia Verhelst

Mede-eigenaar, Verhelst Transport

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit aanbod?

Voor iedereen die wilt groeien op het gebied van ‘Digitale Marketing’ en dit gericht wilt leren toepassen. De inhoud is van toepassing op elk type organisatie en bedrijf. Grote, kleine bedrijven zijn welkom maar ook gemeentes, provincies en andere non-profit instellingen.

In het cursus materiaal zitten voorbeelden verwerkt en (inspiratie) tips voor diverse type ondernemers, diverse branches en type organisaties (zowel voor bedrijven als voor gemeentes & provincies). 

 

Wees meer dan welkom!

Hoe lang is het aanbod geldig?

De Special Deal loopt vanaf mei 2021 tot en met september 2021. Je hebt een jaar lang toegang tot de cursussen, tools & templates én alle sessies die So-MC organiseert, en incl. eventueel nieuwe content en modules.

Wat lever ik op?

Aan het eind van het programma heb je;

  • een effectieve Social Media Strategie
  • een mooi en aansprekend Social Media Plan
  • een werkbare Content kalender
  • Optioneel: een Marketing Dashboard

 

En natuurlijk heb je meer kennis over de items die voor jou belangrijk zijn. 

 

Hoe lang heb ik toegang tot alle cursussen en content?

Ja! Met deze special deal heb je toegang tot ALLE content die op Social Media Manager Cursus staat. Ook nieuwe content en cursussen die in de toekomst op de Social Media Manager omgeving komen te staan, zijn voor jou meteen te volgen. Zo blijf je écht bij! 

Ik wil één op één begeleiding, kan dat?

Ja zeker. Mocht jij nog gerichter aan de slag willen met begeleiding, kan dat. Maria biedt ook één op één sessies aan zodat we op maat kunnen werken. 

Ik wil zelfstandig Social Media Manager worden, kan dat?

Ja zeker! Het starten van een eigen Social Media Bureau, werken als zelfstandig Social Media Manager kan een slimme zet zijn anno het digitale tijdperk. En wij helpen jou graag op weg. 

Het programma ‘Social Media Ondernemer‘ is speciaal hiervoor 

Kan ik een refund krijgen als het niet bevalt?

Ja, dat kan tot en met 14 dagen na aanschaf van het programma. Je krijgt dan 100% van het betaalde bedrag terug.

Tevredenheid staat voorop. 

Digital Marketing is here to stay!

The best investment is in your SELF 

So! Good to share

 

Eigen verantwoordelijkheid

Het te behalen resultaat is op basis van eigen verantwoordelijkheid. Middels de cursussen, content, tools en online leeromgeving willen we je graag op weg helpen; de uitvoering incl. het opzetten van een strategie die bij jou past, dien je zelf te doen (dat is juist ook leuk maar ook goed om toch nog even te benoemen). 

Garantie tot succes

Wil je succes? Top! Definieer eerst waar en wanneer jij blij wordt en waarvan; hoe concreter hoe beter. Hoe meer tijd, energie, aandacht jij in dit proces stopt; hoe groter de kans op jouw eigen en zakelijke succes!

Voortgang en groei; meten = ….. 

Tip! Meet je voortgang en groei. Als je wilt heb ik nog een mooi pakket liggen inclusief speciale notitieboekjes waar je alles in kunt opschrijven. Wil je die? Stuur een mail naar Maria (at) So-MC.nl met je contactgegevens. 

Persoonlijke noot 

Ik wil je heel veel succes en plezier wensen met de volgende stappen in jouw Social Media & Digitale Skills. Onthoud dat elke stap is er één en alles wat je zelf doet, leert en opzet; daar leer je het meest van. Veel succes!

 

 

 

× Hoe kan ik je helpen?