Een vraag hebben?

Categorieën
< Alle onderwerpen
Print

Clubhouse

Clubhouse is een nieuw Social Media Platform wat gericht is op het delen van content via ‘audio’; of te wel, via praten. In Clubhouse kun je een account aanmaken, inclusief een biografie met verwijzing naar je Twitter en Instagram account.

Dit innovatieve platform is onderscheidend van ‘traditionele’ Social Media doordat het dus alleen ‘audio’ is en er hiermee een andere dynamiek ontstaat. Je kunt een club ‘hosten’ over bijvoorbeeld een bepaald thema (werk, lifestyle, sport, muziek, interesses) of bijvoorbeeld om andere mensen te leren kennen.

Degene die de club host, moderator, kan andere luisteraars ook moderator maken. Ook kan een host luisteraars op het ‘podium’ vragen om mee te praten. Een luisteraar kan ook zelf aangeven mee te willen praten door het digitale handje op te steken.

Een gesprek verlaten doe je geluidloos door op het ‘leave quietly’ te klikken. Clubhouse noemt zichzelf ‘drop in audio chat’ en is op het moment van oprichten enkel toegankelijk voor leden die een invite hebben en die een toestel hebben op Apple (IOS). Lees hier meer over hoe je Clubhouse kunt gebruiken.

Inhoudsopgave
× Hoe kan ik je helpen?