SOCIAL MEDIA ONDERNEMER

In zes weken jouw eigen Social Media Bureau starten? Beginnen als zelfstandig Content Creator, Social Media Manager? Alles leren over het opzetten en het beginnen als ondernemer in de Social Media Marketing? Lees hier verder en vraag jouw intake aan!

In zes weken ben jij Social Media Ondernemer!

In deze sessie gaan wij aan de slag met jouw wensen, dromen en doelen. Dit op een manier die bij jou én in de realiteit, past.

Businessmodel wat bij jou past

Dit programma heeft als doel jou te laten starten als Social Media Ondernemer inclusief een business model wat hierbij past. Of je nu een eigen bureau wilt starten, als ZZP’er, of via een andere manier; samen gaan we aan de slag! 

Eén op één sessies

Tijdens de één op één sessies gaan wij aan de slag met jouw eigen bedrijf in de digitale marketing. We kiezen een businessmodel wat bij jouw wensen, dromen en doelen past én wat haalbaar is. Daarnaast gaan we aan de slag met jouw eigen Sales & Marketing. De sessies zijn er voor jou. Samen gaan wij jouw nieuwe bedrijf vormgeven.

Cursus Social Media Manager

In dit programma krijg je toegang tot alle content van de Social Media Manager Cursus. 

Je hebt een jaar lang toegang tot alle modules en templates. Zo kun je en kennis verhogen op het gebied van Social Media Strategie, Channels en de praktijk én tijd besparen door slimmer te werken.

BONUS content

Tevens heb je toegang tot alle bonus content, zoals de modules Facebook & Instagram Adverteren, maar ook alle live sessies.

Eén centrale omgeving

Je krijgt een eigen inlog in de online omgeving. Hierin heb je toegang tot al het Cursus materiaal én kun je al jouw documenten, plannen centraal beheren!

Leer uit de praktijk!

Over ons

Maria Cappon is eigenaar van So-MC, the Social Media Company. So-MC is opgericht in 2011 met als visie ‘Life is all about sharing’. De kennis over het opzetten van een Social Media Bureau, het ondernemen in de Digitale marketing wil ik graag, op maat, met jou delen middels dit exclusieve programma.

Wil je meer weten? Connect gerust via LinkedIn of neem direct contact op.

Meer informatie of direct beginnen? Vraag een gratis intake aan of begin direct! 

× Hoe kan ik je helpen?