Social Media Manager Cursus Online cursus en groepscursus 

Meer uit je zakelijke Social Media halen? Online zichtbaarheid verhogen en effectief te werk gaan op basis van een Social Media Strategie? Volg nu de cursus “Social Media Manager”! 

SOCIAL MEDIA MANAGER CURSUS

Social Media beheersen van Strategie tot en met #

Word Social Media Manager! Wil jij meer leren over Social Media Marketing, het opzetten van een strategie, Content Marketing en een succesvolle uitvoering? Lees hier dan meer!  

Brochure

Wil jij meer informatie over de cursus Social Media Manager? Vraag hier de brochure aan, o.v.v. Brochure Social Media Manager. 

Modules Social Media Marketing

BONUS! Instagram & Facebook Adverteren

#DIY! Doe meteen mee met deze workshop ‘Adverteren op Instagram & Facebook’!

Stap voor stap doorlopen we het proces en wordt er uitgelegd waar je op dient te letten.

Adverteren op Instagram en Facebook kan een welkome aanvulling zijn voor het bereiken van jouw doelen. Het platform van Facebook verandert continue maar de stappen en werkwijze blijven hetzelfde. Begin direct!

Maria Cappon

Maria Cappon

Instructeur 

Maria Cappon is eigenaar van So-MC, the Social Media Company. So-MC is opgericht 2011 met als visie ‘Life is all about sharing’. Het delen van kennis en passie rondom Social Media en Digitale Marketing staat voorop.

Middels de cursussen en programma’s wordt meer dan 12 jaar aan praktijk kennis gedeeld. Zo hopen wij jou goed op weg te kunnen helpen.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Facebook & Instagram Adverteren

BONUS! Leer meer over het adverteren op Instagram en Facebook, hoe zet je een campagne op? Welk doel kies je? Hoe kies je de juiste doelgroep? Wat zijn de do’s & don’ts en hoe meet je de resultaten! In dit programma is een extra module ingebouwd rondom Social Media Adverteren op Facebook en Instagram. 

Social Media Plan

Maak jouw eigen Social Media Plan! Middels de speciale tooling van deze cursus kun jij razendsnel jouw eigen Social Media Plan opzetten, van strategie tot en met de digitale puntjes op de i. Als je het programma volgt kun je zo vaak als je wilt gebruik maken van deze tool. Handig, vooral als je meerdere Social accounts in beheer hebt. 

Meer informatie of direct beginnen? Vraag een gratis intake aan of begin direct!

× Hoe kan ik je helpen?