Social Media Coaching alles op maat

Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van Digitale Marketing, Social Media, Strategie, Social Selling, Personal Branding, Content Creatie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels dit programma gaan we middels één op één sessies gericht aan de slag. 

Jouw groei voorop

Het in bezit zijn van ‘digital skills’ is ontzettend belangrijk. In een wereld die razendsnel digitaliseert en waarbij elke dag weer een nieuwe trend te signaleren is; Digital marketing is here to stay. 

Tijdens dit programma besteden we aandacht aan jouw groei op het gebied van digitale marketing, op de thema’s die jij wilt. 

Eén op één sessies

Het programma bestaat uit één op één sessies. Tijdens deze sessies gaan we aan de slag met jouw wensen, doelen en vraagstukken. Dit kan strategisch zijn, gericht op online business en-/of ook praktisch; net waar jij behoefte aan hebt en wat jou verder brengt. 

Cursus Social Media Manager

In dit programma krijg je toegang tot alle content van de Social Media Manager Cursus t.w.v. €995,- excl. btw.

Je hebt een jaar lang toegang tot alle modules en templates. Zo kun je en kennis verhogen op het gebied van Social Media Strategie, Channels en de praktijk én tijd besparen door slimmer te werken.

Eigen leeromgeving

Je krijgt een eigen inlog in de online omgeving. Hierin heb je toegang tot al het Cursus materiaal én kun je al jouw documenten, plannen centraal beheren!  

Maria Cappon

Over ons

So-MC

Wil je meer weten? Connect  via LinkedIn of neem direct contact op. We helpen je graag!

Meer informatie of direct beginnen? Vraag een gratis intake aan of begin direct. 

× Hoe kan ik je helpen?