INSTAGRAM MARKETING

Wil jij meer leren over Instagram? Vanuit de praktijk? Dan is deze cursus iets voor jou! In deze Instagram Marketing Cursus besteden we aandacht aan diverse facetten van Instagram, dus lees snel verder! 

Welke modules zitten er in de Instagram Cursus

Wat kun je verwachten?  

De cursus bestaat uit de volgende hoofdstukken en onderdelen;

1. Welkom en opbouw cursus

2. De basis; het algoritme en jouw business account

3. Profiel en Biografie

4. Instagram Feed

5. Berichten, meerdere berichten & storytelling

6. Tags, mentions, hashtags & locations

7. Community opbouwen, direct messages en webcare

8. Strategie, doelen en de impact op de organisatie

9. Instagram Story Marketing

10. Instagram & Facebook Shopping.

Leren uit de praktijk; hands on

Social Media, Digitale marketing en de ontwikkelen op alle online kanalen gaan razendsnel. Juist daarom is het belangrijk om in en van de praktijk te leren. Er wordt in de modules dan ook aandacht besteedt aan het praktijkgedeelte en je wordt gestimuleerd om zelf aan de slag te gaan en te blijven. 

Social Media Manager

Slimmer werken?

Wil jij meer leren over Social Media Marketing, van strategie tot en met uitvoering? So-MC, Social Media Manager Cursus helpt jou op weg. Neem gerust eens contact op om te kijken wat er bij jou past. 

Wat zit er in de cursus?

Alle modules zoals hierboven beschreven
✅ Jaar lang toegang tot de content en evt. nieuwe content
✅ Deelname aan online events van So-MC
✅ Toegang tot tools & templates
✅ Bevalt het toch niet? Binnen 14 dagen = geld terug
Waarde €595 nu voor €295,- excl. btw. 

Instagram Marketing Cursus

Wie gingen je voor?

Ervaringen met de programma’s van So-MC van andere klanten. 

 

So! Deze aanhef past bij mijn ervaringen het afgelopen half jaar met het coachingstraject bij Maria. De insteek was om ons bedrijf meer in de schijnwerpers te zetten door het gebruik van social media. Maar achteraf was het zoveel meer dan dat! Door te focussen op het onderdeel ‘self’ wordt eerst ruimte gecreëerd om überhaupt iets te kunnen doen met social media. Is er ruimte in de agenda, wat past bij mijn persoonlijkheid, waar liggen mijn talenten, interesses en kwaliteiten, hoe organiseer ik mijn planning? Allemaal vragen die aan de orde zijn gekomen. 

Met een grote dosis ervaring en inlevingsvermogen weet Maria ervoor te zorgen dat je uiteindelijk zelf de juiste koers vindt. Het doel? Jezelf aansturen (‘managen’), het gevoel hebben dat je weet waar je voor gaat en dat ook uitstralen. En vooral ook leren dat het ook prima is, als dit op sommige momenten even niet helder voor je is of als je soms (achteraf) verkeerde keuzes maakt. Dat is ondernemen! 

De maandelijkse gesprekken hebben mij geïnspireerd, zowel bedrijfsmatig als persoonlijk. Door analytisch te denken, overzicht te creëren, probleemoplossend te werken en prioriteiten te stellen werd het ‘beeld’ steeds duidelijker. Maria stemt daarbij af op je eigen wensen, steeds doorvragend, waardoor de juiste onderwerpen besproken en aangepakt worden. En niet onbelangrijk: de vraag stellen wat de financiële opbrengst is van je eigen plan.

Bedankt voor de fijne samenwerking!

Dianne van Hoeve

Eigenaar, van Hoeve Civiel

Ik wilde heel graag zelfstandig gaan worden op het gebied van Social Media; ik deed al een tijd de social voor O’Maggio, ons eigen bedrijf en kreeg vraag van andere bedrijven. Toen ben ik de cursus Social Media manager gaan volgen inclusief begeleiding voor het opstarten van mijn eigen Social Media bureau; Sociaal Bekeken. 

Ik doe nu precies wat ik leuk vindt, waar ik energie van krijg en ik haal er een inkomen uit, ontzettend blij ben ik met deze keuze

Mirjam den Bleeker

Eigenaar , Sociaal Bekeken

Wat So-Mc zo uniek maakt is de combinatie van de coaching op zakelijk en persoonlijk vlak tegelijk. Je kunt het immers niet los van elkaar zien. We begonnen met de marketing en het social gebeuren van Verhelst Transport een boost te geven. Nu volg ik de cursus met de persoonlijke coaching en als ik dan kijk waar we nu staan hebben we zakelijk al veel vooruitgang geboekt. Maar ook op persoonlijk vlak doe ik nu dingen waarvan ik achteraf soms denk, ben ik dat echt? En dat is groeien!

Ben erg blij met Maria als coach!

Lydia Verhelst

Mede-eigenaar, Verhelst Transport

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze Instagram Marketing Cursus geschikt?

Mocht jij meer uit je Instagram willen halen, meer inspiratie, meer praktijkkennis dan kan deze cursus jou zeker op weg helpen. Het niveau is beginners, beginners+. Maar mocht je al veel ervaring hebben en toch toe zijn aan meer kennis over bijvoorbeeld strategie, kan deze cursus jou ook wellicht een stap verder brengen. 

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus en de content?

Zodra je je aanmeld heb je een jaar lang toegang tot alle modules én tot de online events van So-MC. 

Ik wil één op één begeleiding, kan dat?

Ja dat kan zeker. Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. 

Kan ik een refund krijgen als het niet bevalt?

Ja, dat kan tot en met 14 dagen na aanschaf van het programma. Jouw tevredenheid staat voorop.

Digital Marketing is here to stay!

The best investment is in your SELF 

So! Good to share

 

Eigen verantwoordelijkheid

Het te behalen resultaat is op basis van eigen verantwoordelijkheid. Middels de cursussen, content, tools en online leeromgeving van So-MC willen we je graag op weg helpen; de uitvoering incl. het opzetten van een strategie die bij jou past, dien je zelf te doen (dat is juist ook leuk maar ook goed om toch nog even te benoemen). 

Garantie tot succes

Wil je succes? Top! Definieer eerst waar en wanneer jij blij wordt en waarvan; hoe concreter hoe beter. Hoe meer tijd, energie, aandacht jij in dit proces stopt; hoe groter de kans op jouw eigen en zakelijke succes! (Hier kunnen wij jou ook altijd bij helpen). 

Voortgang en groei; meten = ….. 

Tip! Meet je voortgang en groei. Als je wilt heb ik nog een mooi pakket liggen inclusief speciale notitieboekjes waar je alles in kunt opschrijven. Wil je die? Stuur een mail naar Maria (at) So-MC.nl met je contactgegevens. 

Persoonlijke noot 

Ik wil je heel veel succes en plezier wensen met de volgende stappen in jouw Social Media & Digitale Skills. Onthoud dat elke stap is er één en alles wat je zelf doet, leert en opzet; daar leer je het meest van. Veel succes!

× Hoe kan ik je helpen?