Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over de inhoud van de cursus, de werkwijze en de tijdsinvestering?

Lees hier de meestgestelde vragen! 

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe gaat de cursus in haar werk? Hoeveel tijd dien ik vrij te houden? Wat is de investering? In welke termijnen kan ik betalen? Kan ik extra begeleiding krijgen?

Lees hier meer veelgestelde vragen. Wil je eerst vrijblijvend kijken of deze cursus bij jou en jouw wensen past? Neem contact op voor een gratis intake. 

Voor wie is de online cursus Social Media Manager?

De cursus Social Media Manager is geschikt voor iedereen die zijn, haar skills op het gebied van Social Media marketing wilt vergroten, begeleid wilt worden bij het halen van de online doelstellingen en-/of je eigen Social Media Bureau wilt starten.

Wat is het niveau van de cursus?

Het niveau is beginner/beginner plus. De cursus is zo opgesteld dat er een mix is van theorie en praktijk. (Al kan het ook interessant zijn als je wel veel ervaring hebt met Social Media Marketing maar bijvoorbeeld een goede strategie wilt opzetten).

Wat is de tijdsinvestering?

Stel dat je elke week een uur de tijd neemt om de modules door te nemen, te werken aan je Social Media plan én te investeren in de praktijk, dan kun je al veel bereiken met één uur tot twee uur per week.

De modules bestaan uit korte en krachtige video’s variërend van ca. 10 – 30 minuten. Je kunt dan binnen 6 – 8 weken zeker al klaar zijn. 

Hoe werkt het Social Media Plan?

Middels een online template vul je de vragen in. Dit kun je na elke module doen; het online Social Media plan kun je daarna opslaan. Zodra je aan het eind bent gekomen, kun je het Social Media Plan afronden. Je ontvangt deze dan in jouw mailbox als PDF.

Hoeveel zelfstudie wordt er van mij verwacht?

Advies is om 1-2 uur per week voor het programma vrij te houden als je dit in ca. 8 weken wilt doorlopen.

Dit is inclusief tijd voor de toepassing in de praktijk; zo kun je het best de stof eigen maken. 

Waaruit bestaat het gehele programma?

Het gehele programma ‘Social Media Cursus’ bestaat uit;

  • Toegang tot de cursus
  • Social Media Plan
  • Templates
  • Bonus content
  • Eén op één sessie
  • Gratis deelname aan alle Live events.

Wat is de financiële investering?

Het gehele programma ‘Social Media Cursus’  is normaal €1.500, nu voor €995,- excl. btw. Je hebt een jaar toegang tot alle content (All-in). 

In hoeveel termijnen kan er betaald worden?

Het programma dient vooraf betaald te worden, of in één keer, de prijs is dan €995,- excl. btw. Het mag ook in twee gedeeltes, de prijs is dan €515,- per keer, excl. btw. 

Hoe lang heb ik toegang tot het cursusmateriaal?

Je hebt een jaar, na de datum van inschrijving en betaling, toegang tot alle modules van de cursus Social Media Manager en alles toegang voor o.a. het Social Media Plan.