Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over de inhoud van de cursus, de werkwijze en de tijdsinvestering?

Lees hier de meestgestelde vragen! 

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe gaat de cursus in haar werk? Hoeveel tijd dien ik vrij te houden? Wat is de investering? In welke termijnen kan ik betalen? Kan ik extra begeleiding krijgen?

Lees hier meer veelgestelde vragen. Wil je eerst vrijblijvend kijken of deze cursus bij jou en jouw wensen past? Neem contact op voor een gratis intake. 

Voor wie is de online cursus Social Media Manager?

De cursus Social Media Manager is geschikt voor iedereen die zijn, haar skills op het gebied van Social Media marketing wilt vergroten, begeleid wilt worden bij het halen van de online doelstellingen en-/of je eigen Social Media Bureau wilt starten.

Wat is het niveau van de cursus?

De Social Media Manager cursus is zo opgesteld dat er een mix is van theorie en praktijk. De cursus is gericht op deelnemers die al ervaring hebben met zakelijk gebruik voor Social Media en hier meer uit willen halen. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld ervaring hebt met Social Media, Digitale Marketing maar dat je een effectieve strategie op wilt (leren) zetten. Of juist dat je wel een strategie hebt maar dat je meer kennis, sturing wilt hebben over de uitvoering. Ook beginners, beginners plus zijn meer dan welkom. 

Optioneel kun je je ook aanmelden voor de coachingstrajecten. Dan krijg je begeleiding op maat. 

Wat is de tijdsinvestering?

Stel dat je elke week twee uur de tijd neemt om de modules door te nemen, te werken aan je Social Media plan én te investeren in de praktijk, dan kun je al veel bereiken.

De modules bestaan uit korte en krachtige video’s variërend van ca. 10 – 30 minuten. Je kunt dan binnen 6 – 8 weken zeker al klaar zijn. 

Wil je een coachingstraject afnemen, dan kan de tijdsinvestering hoger zijn; het is dus mede afhankelijk van jouw eigen doelen en wensen. 

Hoeveel zelfstudie wordt er van mij verwacht?

Advies is om 1-2 uur per week voor het programma vrij te houden als je dit in ca. 6 – 8 weken wilt doorlopen.

Dit is inclusief tijd voor de toepassing in de praktijk; zo kun je het best de stof eigen maken. 

De exacte tijdsinvestering is mede afhankelijk van je eigen doelen en wensen. 

Hoe werkt het Social Media Plan?

Middels een online template vul je de vragen in. Dit kun je na elke module doen; het online Social Media plan kun je daarna opslaan. Zodra je aan het eind bent gekomen, kun je het Social Media Plan afronden. Je ontvangt deze dan in jouw mailbox als PDF.

Daarnaast bieden we een mooie template aan in Canva die je, zodra je je hebt aangemeld, naar eigen inzicht kunt opmaken en invullen. Deze kun je meteen gebruiken voor het presenteren van je Social Media Strategie aan bijv. collega’s, leidinggevenden en-/of werknemers. 

Waaruit bestaat de cursus?

Het gehele programma ‘Social Media Cursus’ bestaat uit;

  • Toegang tot de online cursus
  • Template Social Media Plan
  • Worksheets o.a. Content Kalender en Social Media Dashboard 
  • Eén op één coaching sessie. 

Waaruit bestaan de programma's?

Het programma Social Media Manager met coaching en het programma Social Media Ondernemer bestaan uit:

  • Toegang tot de online cursus
  • Template Social Media Plan
  • Worksheets o.a. Content Kalender en Social Media Dashboard 
  • Begeleiding op maat middels online coaching.  

Het aantal coachingsgesprekken verschilt per type programma.  

Hoe lang heb ik toegang tot het cursusmateriaal?

Je hebt een jaar, na de datum van inschrijving en betaling, toegang tot alle modules van de cursus Social Media Manager en alle toegang voor o.a. het Social Media Plan en de bijbehorende worksheets en templates die worden aangeboden.  

Hoe weet ik welke type cursus, programma bij mij past?

Wij bieden diverse cursussen en programma’s aan. Sommige deelnemers vinden het fijn om in eigen tijd te studeren, anderen vinden het fijn om in een groep te leren. 

Voor advies op maat kun je altijd een vrijblijvende intake aanvragen. De intake duurt circa 30 minuten en is digitaal. 

Hoe kan ik de brochure ontvangen?

Stuur een mail naar info@so-mc.nl onder vermelding van de type brochure die je wenst te ontvangen en wij sturen deze naar je toe. 

Krijg ik een certificaat na afronding?

Zodra een deelnemer actief de cursus heeft gevolgd, krijgt deze een ‘bewijs van deelname’. De cursus is niet gecertificeerd. 

Wat is de financiële investering?

De cursus Social Media Manager is normaal €1.500, nu voor €695,- excl. btw. Je hebt een jaar toegang tot alle content (All-in). 

In hoeveel termijnen kan er betaald worden?

De online cursus dient vooraf deelname betaald te worden. De betaling is in 1 keer. De programma’s kunnen in termijnen worden betaald, in 2 of 3 termijnen. De prijs is bij het betalen in 2 of 3 termijnen, iets hoger dan als je het programma in 1 keer betaald. 

Wat als ik niet tevreden ben?

Uiteraard hopen we dat jij tevreden bent met hetgeen wat wij aanbieden. Mocht de online cursus niet bevallen, dan kun je je geld terug krijgen. 

Bevalt het programma niet, bijv. het programma Social Media Manager met Coaching of Social Media Ondernemer? Dan kijken we samen naar een gepaste oplossing.

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent en blijft. 

× Hoe kan ik je helpen?