WORD SOCIAL MEDIA MANAGER

Tijd besparen door slimmer te werken! 

Digitale Marketing is here to stay

Elke dag zitten er miljoenen mensen online. Voor bedrijven, organisaties, stichtingen is het een must om in je contact te blijven met je doelgroepen, via online kanalen.

De vraag naar Social Media Managers, Social Media Ondernemers, Content Creators & Content Markteers, zal de komende jaren daarom ook blijven stijgen.

Wil jij Social Media Manager worden? Effectief een strategie opzetten en deze kunnen uitvoeren? Volg dan de cursus ‘Social Media Manager’. 

Inhoud Cursus Social Media Manager

N

Mix van theorie & praktijk

Om de juiste Social Media strategie te hanteren is het verstandig om in ieder geval iets van marketing theorieën en modellen te weten en deze te kunnen toepassen.

N

Social Media Plan

Met de cursus bouw je stap voor stap aan je eigen Social Media Plan. Dit plan zorgt ervoor dat je koers blijft houden en focust op wat, voor jou, belangrijk is in jouw digitale en social media marketing.

N

Social Media Adverteren

Als aanvulling op de ‘organische’ Social Media, kan het soms goed zijn om ook te gaan adverteren. Met Social Media adverteren kun je snel de juiste doelgroepen bereiken.

N

De juiste tools

De juiste tools en middelen zijn belangrijk voor het opzetten van een succesvolle online Strategie. De Social Media Manager cursus faciliteert jou hierbij.

N

Eén op één begeleiding

De gehele cursus is gericht op jou; op jouw wensen, jouw online presence en jouw groei. Daarom zit in het gehele programma ook een sessie één op één begeleiding zodat we je gericht jou op weg helpen.

N

Certificaat van deelname

Nadat je de gehele cursus hebt doorlopen, ontvang je een Certificaat van Deelname. 

Kies het programma wat bij jou past

Modules

De online cursus Social Media Manager is all-in. Elke module is opgebouwd in een videomodule en na elke module maak je een deel van het Social Media Plan. 

Social Media Trends

Tijdens de cursus krijg je inzicht in trends en kansen. Niet alleen digitaal. Zo kun je vroegtijdig anticiperen op wat komen gaat. Dit zorgt ervoor dat je, later, tijdens het maken van de strategie en uitvoering je eigen koers kunt blijven volgen en ‘in control’ blijft. 

Social Media Strategie

Een succesvolle strategie is dé basis voor de uitvoering en groei. Tijdens de cursus wordt veel aandacht besteedt aan het opzetten en uitvoeren van een goede social media strategie.  Hoe beter de strategie, hoe ‘makkelijker’ en zelfverzekerder de uitvoering. 

Content Marketing

Content Marketing is een afgeleide van de Social Media Strategie. Tijdens de cursus werk je stap voor stap de juiste content strategie uit. Je kiest de content die bij elke doelgroep past en gaat stap voor stap aan de slag met de uitvoering. Ook besteden we aandacht aan online communicatie. 

Channel Marketing

Van LinkedIn, YouTube tot en met TikTok; we behandelen de meest populaire Social Media Channels, op hoofdlijnen. Daarnaast ga je zelf aan de slag met de channels, content en communicatie, op basis van jouw strategie. 

Instagram Facebook Ads

BONUS Module | Speciale sessie over adverteren op Instagram en Facebook. In deze tutorial leer je hoe je zelf succesvol en gericht een advertentiecampagne kunt opzetten, beheren en meten.

Analytics & Dashboard

Door goed en slim te analyseren, kun je gericht groeien. Zo focussen we niet alleen op de ‘likes’ maar juist op de organisatie of bedrijfs,-doelstellingen en ga je werken met superhandige dashboards!

Bel mij terug

Laat hier je gegevens achter en wordt direct teruggbeld. 

Of stuur een WhatsApp bericht naar — +31 6 51 555 101 

Interesse *

info@so-mc.nl

Anywhere anytime

× Hoe kan ik je helpen?