Nieuw! Cursus Content Marketing is live!

Social Media Manager & Coaching

De cursus Content Marketing is live! Vanaf heden kun je de cursus nu direct volgen.

Waarom Content Marketing?

In de wereld van marketing, sales en communicatie is Content Marketing essentieel geworden. Het biedt een solide manier om op de lange termijn een sterke online positie te creëren en te behouden voor de juiste doelgroepen. Door Content Marketing effectief toe te passen, kun je op een snelle en kostenefficiënte manier verkeer, leads, klanten en/of werknemers aantrekken. Hoewel Content Marketing tijd en geduld vergt, zal het eenmaal opgebouwd zeker voor je gaan werken.

Wat kun je verwachten?

Deze uitgebreide cursus neemt je stap voor stap mee in de wereld van Content Marketing, van A tot Z. Van de basisprincipes tot strategie en vervolgens naar de praktische uitvoering. De cursus bestaat uit 17 modules, elk met een eigen onderwerp. Na elke module krijg je de mogelijkheid om de opgedane kennis toe te passen in een Content Marketing Plan, zodat je rechtstreeks kunt werken aan jouw eigen volwaardige marketingplan op het gebied van Content Marketing.

Meer informatie?

Als je meer wilt weten over de cursus, kun je de brochure downloaden vanaf de website van So-MC. Hierin vind je gedetailleerde informatie over de inhoud van de cursus en de mogelijkheden.

Kies de juiste optie voor jou: Wil je de cursus inhouse of in groepsverband volgen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Als je direct wilt beginnen, meld je dan nu aan! De online cursus is tijdelijk verkrijgbaar voor slechts €395,- excl. btw, inclusief alle benodigde materialen.

Mis deze kans niet om jouw kennis en vaardigheden op het gebied van Content Marketing te versterken. Schrijf je vandaag nog in en investeer in jouw succes!

Related Articles

× Hoe kan ik je helpen?